top of page

1 octombrie 2021
Deschiderea anului universitar USAMVB și FMDR    2021/2022
Galerie foto & video

6 octombrie 2021
BOBOC FEST la USAMVB
Galerie foto & video

Echipele de studenți și ideile lor de lucru la proiectul de marketing 2021/2022

 

”I SURVIVED CORONAVIRUS & GRADUATION ...

I CAN DO ANYTHING”

CURSUL FESTIV , I.M.A.P.A.  F.M.D.R., 8 iulie 2021

Galerie foto & video

 

”TRUST ME, I`M AN ENGINEER”

CURSUL FESTIV , INGINERIE ECONOMICĂ ÎN AGRICULTURĂ

F.M.D.R., 29 iunie 2021

Galerie foto & video

"M-am mutat în America imediat după absolvirea Facultății de Management, în 2016, pe o insulă  numită Martha's Vineyard, în Massachussetts. Am lucrat în restaurante încercând să absorb cultura, obiceiurile și limba engleză în profunzime. În aceeași perioadă, mi-am descoperit pasiunea pentru pictura în ulei, o schimbare majoră pe care mă concentrez în prezent. Începutul nu este niciodată ușor, dar ajută când îți menții atitudinea pozitivă și curiozitatea. Cred cu desăvârșire în acest mod de gândire, care m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul și muncesc în continuare pentru a-l duce mai departe...”

Adriana Eftimie, self-taught oil painter     @eftimie.adriana • Instagram photos and videos

 Vă invităm să descoperiți o poveste de viață emoționantă și un destin artistic care se scrie admirabil, ”un îndemn de a gândi neconvențional, creativ, liber”. 

MereRo, un brand creat ”cu suflet și pasiune” de Alexandru și Alina Ilie, o familie tânără de întreprinzători din localitatea Voinești, jud. Dâmbovița, studenți ai universității noastre. Vă invităm să-i urmăriți pe cei doi tineri într-un recent reportaj difuzat la Emisiunea ”Viața Satului”, precum și într-o galerie foto și video sugestivă. Să le urăm mult succes în activitate și viață luuungă brandului MereRo!

STUDENȚI ANTREPRENORI: interviu exclusiv cu Albert Andrei Stan, student în anul III la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală, Specializarea Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, Învățământ la Distanță. La 20 de ani, Albert conduce cu pricepere activitatea Hotel Club Tismana, din Jupiter. 

Felicitări și mult succes în carieră tinerilor studenți cu vocație și inițiativă!

”Numele meu este Zîna Domintean și sunt o țărancă din Blăgești, județul Vaslui, un colț de rai aflat la o margine de lume din ținutul Moldovei. Activitatea mea profesională este strâns legată de originea, gândirea și conștiința mea – horticultura. De 10 ani mă ocup de ferma familiei, dar cum provocările în domeniu nu lipsesc, am hotărât să-mi completez cunoștințele, astfel că în prezent sunt studentă în anul III la USAMV București, Facultatea de Horticultură, ID. După finalizarea studiilor, sper să-mi dezvolt și să-mi diversific afacerea. În 2015, m-am organizat într-un PFA, am accesat măsurile pe agromediu, trecând astfel la agricultura în sistem ecologic și apoi la procesarea legumelor din fermă. Am obținut atestarea a două produse tradiționale, zacuscă de vinete și povidlă cu nuci și am reprezentat România la Bruxelles, în cadrul Comisiei pentru Politicile Comune în Agricultură, pentru produsele de calitate.”

Vă invităm să vizionați o galerie foto încântătoare, care ilustrează munca și ideile creative ale autoarei, produse-emblemă care oferă nu doar ”o desfătare culinară, dar și o picătură de istorie și cultură”.

 18 decembrie 2020      Primiți cu colindul, online?!... 
  Sărbători cu bucurie din partea cetei de colindători a  Facultății de Management și Dezvoltare Rurală:  
  ”Să trăim creștinește, să trăim românește!”   

  1 Decembrie 2020  

  Galerie foto & video: ”Țara mea-i un colț de rai”  •  La Mulți Ani,   România, cu sănătate și speranță în mai bine, de Ziua Ta!  

bottom of page